avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum îmi recuperez permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum îmi recuperez permisul?

Buna ziua,

Am nevoie de puțin ajutor, dacă ma poate îndruma cineva, sunt recunoscătoare. In urma cu 5 ani am avut un accident rutier, in urma căruia mi s-a suspendat permisul și a trebuit sa aștept clasarea dosarului penal pentru a-l recupera. Scrisoarea de clasare a dosarului am primit-o, doar ca nu m-am mai interesat de permis de atunci. In acest timp, permisul a și expirat. Am fost la poliția rutieră in județul in care sunt domiciliata, dar mi s-a spus ca nu a fost trimis la ei. Bănuiesc ca este in județul in care a avut loc accidentul, pentru ca poliția de acolo mi l-a luat.
Acum nu știu unde sa mă duc ca sa întreb de permis, mai ales ca a și expirat. Dacă ma poate ajuta cineva, tare bine ar fi.

Mulțumesc mult. Numai bine
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
paduret01, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La politia rutiera unde a avut loc accidentul, sa aveti dovada inlocuitoare si ordonanta de clasare, desi daca a expirat nu cred ca o sa vi-l mai restituie dar o sa opereze in baza de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis dupa clasarea dosarului penal cristina.alexandra9 cristina.alexandra9 Buna ziua. In luna februarie 2022 am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Am ... (vezi toată discuția)
Reinnoire permis auto vasile_sz vasile_sz Bună ziua! Am următoarea problemă: În cursul anului trecut am avut un accident rutier,în urma căruia mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 60 ... (vezi toată discuția)