avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Spor control financiar preventiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Spor control financiar preventiv

Cum se calculează controlul financiar preventiv începând cu 1 ianuarie 2010? Se introduce în salariul de bază? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 09:30, 6 Ianuarie 2010
Nu. In subsolul anexelor, o sa vedeti lista sporurilor care se includ in salariul de baza, din care nu face parte si sporul pentru C.F.P. Respectivul spor, nu se regaseste nici in lista actelor normative abrogate, deci, apreciez ca acesta va fi aplicat separat, in cuantum de pana la 25 % din salariul de baza. Sigur....la asa lege plina de fantezie... e interpretabil orice....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)
Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Salarizare cf 330/2009 elvipop elvipop CE SALARIU VA AVEA UN INSPECTOR ASISTENT TR.2 IN IANUARIE 2010 DACA IN DEC 2009 AVEA 1260? (vezi toată discuția)