avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Daca sunt angajata la 2 companii, cu salariul net 2000 lei la fiecare companie, cum se va calcula indemnizatia de crestere copil?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
Valentina Bejinariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 6 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se face suma salariilor nete pe cele 12 luni eligibile pentru CCC , se imparte la 12 si apoi se inmulteste cu 85%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil 2016 simonadunareanu simonadunareanu buna ziua! cum se calculeaza indemnizatia crestere copil in cazul in care 5 luni am fost in concediu crestere copil 1200 ron si ultimele 7 luni cu salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pentru crestere copil lalea14 lalea14 Buna ziua, In aprilie 2011 am nascut primul copil si am optat pentru concediu de crestere copil de un 1, dupa care in perioada mai-septembrie 2012 am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua, vreau sa raman insarcinata anul acesta si m-ar interesa cateva lucruri. am 2 joburi , ambele cu carte de munca si ambele varsa taxele si impozitele ... (vezi toată discuția)