avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme facturi bloc fara asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme facturi bloc fara asociatie

Buna ziua,

In blocul in care locuiesc constructorul minte de vreo 2 ani ca se va ocupa de crearea unei asociatii de locatari dar nu a facut concret nimic pana acum. Incaseaza banii fara a elibera chitante, nu prezinta nici o factura (electricitate,apa...) cu toate ca i s-a solicitat acest lucru, platim tot felu de revizii fara sa putem vedea/verifica daca s-a facut ceva... Intrebarea mea este daca se pot rezolva in instanta aceste lucruri? Si daca da cum se poate incadra acest caz?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bogdanc2005 , utilizator 12:30, 9 Aprilie 2021
Probabil că oferă curent în regim de șantier. Ca si solutie puteti contacta Enel ca sa va contorizare si da beneficiați legal la curent electric.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru constituirea AP nu este nevoie sa fie chiar toti de acord.Naivii pot sa stea acasa si sa nu faca parte din AP.
Se angajeaza administratorul.....
Cf-urile sunt iesite de mai bine de 2 ani, toti avem contracte de curent, tv...restul de facturi vin pe constructor adica gaz, apa si la salubritate (platim o suma/apartament dar nu am fazut contractul) Nu avem acces la facturile de apa, curent spatii comune si gaz (gaz e o factura pt ca este centrala de bloc). Ni se transmite cat avem de plata fara sa vedem factura finala. Dupa ce platim nu primi absolut nimic cum ca am platit (chitanta...). La factura lunara se adauga tot felu de abonamente pt centrala de bloc, revizii, pompe care se schimba fara a oferi dovada la ce s-a facut defapt (factura piese+manopera).
Nu e o solutie deloc normala si nu stiu cum se poate iesi de aici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire cote contribuție la cheltuielile comune LorenaSt LorenaSt Bună ziua! În blocul în care locuiesc sunt 36 de apartamente, ai căror proprietari au înființat Asociație de Proprietari în anul 2010. Blocul are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua locuiesc in cluj napoca ap 2 camere .nu am centrala ... ariadna810 ariadna810 buna ziua Locuiesc in cluj napoca ap 2 camere .Nu am centrala de apartament.este centrala blocului,In luna mai 2023 trebuie sa platesc pentru 1 mc apa calda ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ma numesc george si sunt in america din luna ianuarie ... georgel Cotoianu georgel Cotoianu Buna ziua!Ma numesc George si sunt in America din luna ianuarie anul acesta.Intrebarea pe care vreau sa v-o adresez este despre asociatia de locatari.Sunt cu ... (vezi toată discuția)