In blocul in care locuiesc constructorul minte de vreo 2 ani ca se va ocupa de crearea unei asociatii de locatari dar nu a facut concret nimic pana acum. Incaseaza banii fara a elibera chitante, nu prezinta nici o factura (electricitate,apa...) cu toate ca i s-a solicitat acest lucru, platim tot felu de revizii fara sa putem vedea/verifica daca s-a facut ceva... Intrebarea mea este daca se pot rezolva in instanta aceste lucruri? Si daca da cum se poate incadra acest caz?
Cf-urile sunt iesite de mai bine de 2 ani, toti avem contracte de curent, tv...restul de facturi vin pe constructor adica gaz, apa si la salubritate (platim o suma/apartament dar nu am fazut contractul) Nu avem acces la facturile de apa, curent spatii comune si gaz (gaz e o factura pt ca este centrala de bloc). Ni se transmite cat avem de plata fara sa vedem factura finala. Dupa ce platim nu primi absolut nimic cum ca am platit (chitanta...). La factura lunara se adauga tot felu de abonamente pt centrala de bloc, revizii, pompe care se schimba fara a oferi dovada la ce s-a facut defapt (factura piese+manopera).
Nu e o solutie deloc normala si nu stiu cum se poate iesi de aici...