avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incheiere contract cu distanta mare de inceperea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incheiere contract cu distanta mare de inceperea activitatii

Se doreste incheierea unui contract de munca (redactare + semnare de catre ambele parti) zilele acestea, dar el efectiv va produce efecte doar de anul urmator din luna iulie. Exista vreo problema daca semnez cu viitorul angajat contractul anul acesta in aprilie dar el va incepe doar anul viitor in iulie? Revisalul se poate transmite doar inainte de inceperea activitatii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Amalia Busecan , utilizator 16:50, 7 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nicio problema daca semnati cu viitorul angajat contractul anul acesta in aprilie dar contractul va incepe anul viitor in iulie.

Revisalul se poate transmite si acum.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare revisal kely1988 kely1988 Buna ziua! Am o problema legata de inregistrarea la revisal. Nu am cunostiinte in domeniu dar, din care am inteles, inregistrarea se face cu maxim o zi inainte ... (vezi toată discuția)
Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)
Data la care produce efecte - revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la ... (vezi toată discuția)