avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Un teren intravilan aflat în folosință, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Un teren intravilan aflat în folosință, poate ...

Bună ziua! Un teren intravilan aflat în folosință, poate intra la succesiune după decesul celui care l-a folosit? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:51, 9 Aprilie 2021
Aflat in folosinta in baza carui act?
O decizie între primăria locală și cel decedat

MihailZC a scris:

Aflat in folosinta in baza carui act?

OK, si ce spune acea decizie mai exact?
I se atribuie in folosinta terenul din ce motiv? Cumva i se atribuie in folosinta gratuita un teren pe durata existentei unei constructii situate pe acel teren, aflata in proprietatea defunctului? sau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bun detinut in cota-parte de catre defunct newbluesky newbluesky Buna seara! Poate notarul public inscrie in certificatul de mostenitor un bun detinut de catre defunct in proprietate comuna cu alta persoana, in absenta ... (vezi toată discuția)
Legea 18/91 problema urgenta, multumesc anticipat! andradamaria andradamaria buna ziua,situatia este de asemenea o relicva a legii 18/91 si anume: bunicului meu defunct i s-a atribuit in 1957 de catre Sfatul popular de atunci un teren ... (vezi toată discuția)
Cerere catre primarie de concesionare a unui teren adrian73 adrian73 Buna seara, am un teren si o casa intr-o comuna din Ardeal. Casa si terenul aferent sunt cumparate prin act de VC de la bunicii sotiei cu drept de intretinere. ... (vezi toată discuția)