avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună Seara ! In cazul unei amenzi de circulație, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună Seara ! In cazul unei amenzi de circulație, cele cincisprezece ...

Bună Seara ! In cazul unei amenzi de circulație, cele cincisprezece zile în care poate fi achitată sunt zile lucrătoare? Sau includ și sâmbătă și duminica?
Sunt zile calendaristice, numărătoarea începe cu prima zi după ziua în care ați primit procesul-verbal de contravenție.
Dacă ultima zi cade într-o zi de sâmbătă ori duminică sau de sărbătoare legală, aceasta se prorogă până la prima zi lucrătoare care urmează. Aceea va fi ultima zi de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul depunere contestatie aleirbag aleirbag Buna ziua ! Asi dori sa stiu exact cum se calculeaza termenul depunerii unei contestatii, adica se considera numarul zilelor calendaristice sau numarul ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie luata vinerea lenu_ro lenu_ro salut! va supun atentie urmatorul caz: intr-o zi de vineri am luat o amenda de circulatie. plata ei am facut-o martea urmatoare, cand am socotit eu ca inca ... (vezi toată discuția)
Hotarare ioana00 ioana00 Am avut un litigiu de munca si l-am castigat.As vrea sa stiu termenul de recurs 10 zile lucratoare sau calendaristice.Am primit hotararea pe 28 decembrie data ... (vezi toată discuția)