avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca eu am inscrise ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca eu am inscrise in carnetul ...

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca eu am inscrise in carnetul de munca toate informatiile pentru locul de munca si perioada lucrata cu salariul de incadrare respectiv( vorbesc de perioada inainte de 1 aprilie 1992) mai trebuie sa depun la dosarul de pensie adeverinte pentru sporul de vechime daca nu este trecut in carnetul de munca? Am citit in anexa 15 a normeler de aplicare a legii pensiilor 263/2010 care se refera la sporul de vechime si care spune ca pentru perioada datei de 1 aprilie 1992, sporul de vechime in munca se calculeaza automat , potrivit art. 165 alin.3 din legea 263/2010 .Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 8 Aprilie 2021
Intr-adevar, pentru perioada anterioara datei de 1 aprilie 1992, sporul de vechime in munca se calculeaza automat ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime ancfd ancfd Buna ziua, Lucrez din 1978,va rog sa-mi spuneti pentru ce perioada am nevoie de adeverinta cu sporul de vechime la dosarul de pensionare. Arhiva e in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pt casa de pensii IulianRD IulianRD Pentru un muncitor angajat in perioada 1985 - 1991, am gasit, in statele de plata ale societatii, un spor de vechime de 3% respectiv de 6 %. (probabil a trecut ... (vezi toată discuția)
Calcul pensii carmenmoldovan carmenmoldovan Buna seara, Va rog sa ma informati de cand se retine CAS pe sporul de vechime? Indexarile din anii 1990 ......acordate bugetarilor nu se includ in calulul ... (vezi toată discuția)