avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea ...

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Tatal meu urmeaza sa iasa la pensie anticipat in 2022 si doreste sa infiinteze un SRL anul acesta ramanand angajat in acelasi timp la locul de munca actual. Il poate afecta acest lucru cu ceva in ceea ce priveste pensia?
Multumesc anticipat!
Adriana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 9 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Infiintarea unui SRL nu il afecteaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie boala vs venituri impozabile Michael13 Michael13 Buna tuturor, Va rog sa ma ajutati cu o informatie in ceea ce priveste inchirierea unui spatiu pentru o societate comerciala si anume : se doreste infiintarea ... (vezi toată discuția)
Drept de munca in caz de indemnizatie handicap grav? Adriana2020 Adriana2020 Buna ziua, In urma unei evaluari a comisei de Handicap tatal meu a primit gradul Grav, cu insotitor/aistent personal insa a optat ptr. suma de banii si nu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies dintr-o firma in care sunt asociat? popescuvas popescuvas Buna ziua! Am o dilema si sper sa ma puteti ajuta. Sunt asociat intr-un Srl cu 35% din actiuni, societate care are 3 asociati ( eu cu 35%, al 2-lea cu 10% si ... (vezi toată discuția)