avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorii ANAF!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorii ANAF!

Buna ziua!
Am o prietena stabilita in Germania de 5 ani si ar vrea sa vina in Romania in concediu. Acum multi ani a avut o firma si nu a platit la ANAF niste impozite si ceva la sanatate, si acum ii este frica sa vina in tara ca are impresia ca o aresteaza la vama! O puteti ajuta cu un raspuns, va rog?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cioran gina , utilizator 13:56, 9 Aprilie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in situatia in care nu are un dosar penal deschis impotriva ei pentru vreo infractiune economica in legatura cu obligatiile fiscale, nu exista riscul arestarii preventive. Neexecutarea obligatiilor fiscale, daca nu constituie infractiune, atrage sanctiuni de natura civila, spre ex. executarea silita a debitorului, care inteleg ca oricum este o societate, nu o persoana fizica.
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
Madalina Pascu, Avocat
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale fara garantii adram adram Buna ziua, ma scuzati daca deranjez, am si eu nevoie de o lamurire. O prietena de a mea a luat un credit de nevoi personale( 1.000,00 euro) doar cu ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva Bucur Diana Bucur Diana Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar ... (vezi toată discuția)
Masura arestarii preventive mezgageza mezgageza in ce cazuri se dispune arestarea preventiva a suspectului? (vezi toată discuția)