avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am o întrebare la care as dori un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am o întrebare la care as dori un răspuns dacă ...

Bună ziua. Am o întrebare la care as dori un răspuns dacă se poate. Având un spor de 50 la suta raportat la salariul de baza , valoarea sumei sporului pe luna, nu ar trebui sa difere în cazul în care luna are mai multe zile lucrătoare? ( respectiv sa fie mai mare) . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 9 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cum sa difere .. dvs aveti stabilit salariul pe luna si nu pe zile lucratoare.
Mulțumesc pt răspuns. Am uitat sa precizez ca lucrez în sectorul de stat, în sanatate. Ma gândeam ca poate sa conteze .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza ...salariul de incadrare este stabilit tot pe luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)
Pensie boala profesionala dodorel62 dodorel62 Am 50 de ani si lucrez si am o vechime de 30 de ani de munca si am boala profesionala ( pneumoconioza minerului la carbune),as dori sa stiu daca ies la pensie ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Va rog sa-mi comunicati daca am procedat corect???? Am angajat o persoana cu timp partial - sef departament calitate - timp partial de1 ore/5 zile pe ... (vezi toată discuția)