avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, sunt fratele unui inculpat arestat pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, sunt fratele unui inculpat arestat pentru trafic de ...

Buna ziua, sunt fratele unui inculpat arestat pentru trafic de marihuana, cand a avut loc perchezitia s-a consfiscat tot ce s-a gasit in casa , printe altele si bani din portmoneul meu, bani proveniti de la munca din strainatate(anul 2016) plus un cantar electronic, intrebarea mea este: Sunt sanse sa recuperez banii?Eu neavand nici o implicare, atat ca imi tineam lucrurile la el acasa! Avocata zice ca sunt sanse dar vreau sa aud si alte pareri inainte sa fac pasul.. va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
Ligia12345, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:44, 9 Aprilie 2021
Șanse ati avea dar dacă locuiți în alta parte și țineți portofelul la el în casa nu sunt chiar mari...
Va trebui.administrat un probatoriu.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
sa inteleg ca nu este suficienta doar provinienta banilor ?
Trebuie sa stabiliți apărarea cu avocata angajata.
Discutati în detaliu.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Vanzare cannabis doinadr doinadr Buna ziua, baiatul unei prietene, 20 de ani, student, a fost inregistrat in timp ce vindea cantitati mici de cannabis (aprox1g), unor agenti sub acoperire. ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)