avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIM incetate pe durata CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIM incetate pe durata CIC

Buna ziua, contractul meu individual de munca este suspendat (concediu crestere si ingrijire copil) pana in iulie 2021. Intre timp am aflat ca firma a intrat in insolventa si mi-a trimis decizia de incetare cu art 65 alin 1 cu effective date aprilie 2021. Cf art 60 alin 2 CM acest lucru este posibil. Intrebarea mea: imi este afectata indemnizatia de CIC de incetarea contractului de munca? Voi primi in continuare indemnizatie pana in iulie 2021?
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2021
alpinada, utilizator
Cel mai recent răspuns: alpinada , utilizator 07:23, 26 Aprilie 2021
Nu va este afectata indemnizatia pentru CCC de incetarea contractului de munca.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cic Dan Georgescu Dan Georgescu buna ziua, am o angajata care are urmatoarea situatie pe 14 aprilie 2010 a terminat cic, iar pe 15 aprilie a incetat cim. i-am facut reangajare pe 12 mai ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - ce se intampla cu cim-uri suspendate pentru ingrijire copil? elfulina elfulina Buna ziua, as dori sa va intreb ce se intampla cu CIM-ul unei angajate care a intrat in 2008 in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani, dar intre timp ... (vezi toată discuția)
Somaj maria gavrila maria gavrila buna ziua, va rog sa ma ajutati sa aflu daca pot intra in somaj.Acum sunt in cic , concediu ce se va incheia pe 21 oct 2010. problma este ca in 03.12.2008 mi-a ... (vezi toată discuția)