avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am un apartament împreună ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am un apartament împreună cu soțul dar avem nuda proprietate iar mama mea are uzufruct viagera. Mama dorește sa vândă uzufructul viager fratelui meu. As dori sa știu dacă îl vinde când se va stinge uzufructul? Tot la moartea mamei sau ii rămâne în continuare fratelui pana la moartea lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:16, 9 Aprilie 2021
la moartea mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager diaana diaana va rog foarte mult sa ma ajutati Mama mea are o proprietate asupra careia i-a acordat drept de uzufruct viager fratelui sau. Acesta locuieste in acea casa ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cota de mostenire cu clauza OctaviaMaria OctaviaMaria In urma decesului mamei noastre, eu si fratele meu vom dezbate succesiune pentru un apartament. Eu as dori sa cedez dreptul la cota care mi se cuvine din ... (vezi toată discuția)
Care este dreptul meu julia_30 julia_30 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce drepturi detin (in ce procentaj)asupra unui apartament cumparat prin contract de vanzare -cumparare impreuna cu mama mea. ... (vezi toată discuția)