avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Impuneri de plata retroactive, suplimentare pentru un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Impuneri de plata retroactive, suplimentare pentru un proprietar

Buna ziua,
Este legal ca asociatia de locatari sa impuna retroactiv proprietarului unui apartament sa achite in plus , suplimentar fata de ceea ce a fost calculat anterior, afisat si achitat de acesta la intretinere, sume suplimentare pe considerentul ca , in perioada respectiva, ar mai fi locuit o persoana in plus fata de cele declarate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stemno , utilizator 11:04, 12 Aprilie 2021
Trebuie verificat temeinicia si legalitatea impunerii
Daca intradevar ,o persoana a locuit proovizoriu minimum 15 zile/luna,disp L nr 196/2018 prevede obligativitatea introducerii acestora in evidenta de calcul cote lunare intretinere
Deci se poate trece retroactiv, pe lunile din urma, deja platite, pe baza de declaratii vecini?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, există cadrul legal ca un administrator sa pună ... mcapata mcapata Bună ziua, există cadrul legal ca un admnistrator sa pună o persoană la un apartament nelocuit? Legea 196/ 2020 scrie ca în acest caz se plătesc toate ... (vezi toată discuția)
Reguli detinere animal de companie unchiul6 unchiul6 Buna ziua. Avem un vecin care detine un caine si carene deranjeaza. Am vrea sa syim daca trebuie trecut la intretinere si daca are nevoie de aprobarea ... (vezi toată discuția)
Taxa caine.de cateva luni a aparut pe lista de plata a intretinerii ... alina_25 alina_25 Taxa caine.De cateva luni a aparut pe lista de plata a intretinerii afisata la avizier si o rubrica care scrie \"Taxa caine \" desi unele persoane au caini nu ... (vezi toată discuția)