avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parintii care refuză să dea certificatul de nastere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parintii care refuză să dea certificatul de nastere al copilului

Buna ziua! Sunt majora si imi doresc sa plec de acasă doar ca nu imi gasesc buletinul si certificatul (buletinul probabil să fie vina mea si sa l fi pierdut) dar certificatul este la părinții mei. Dacă refuză să mi l dea ce pot face împotriva lor? Pot merge la poliție? Si daca buletinul e tot la ei sau in caz ca e pierdut în cat timp pot face altul?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:57, 11 Aprilie 2021
Scoateti duplicat de la primaria unde este inregistrata nasterea. Tb sa il ai caci altfel nu poti face buletin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat de nastere. ove87 ove87 La schimbarea certificatului de nastere, buletinul trebuie sa fie valabil? (vezi toată discuția)
Certificat de nastere ElenaMMadalina ElenaMMadalina Am si eu o intrebare: parintii mei nu vor sa-mi dea certificatul de nastere si s-au dus la primarie sa nu-mi pot scoate duplicatul pe motivul ca l-am pierdut. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, azi m am certat rău cu concubinul meu și vreau ... Mihaela miha56 Mihaela miha56 Bună ziua, azi m am certat rău cu concubinul meu și vreau sa plec am mesaje în care îmi spu e sa plec sa iau fata și asa mai departe, în schimb nu vrea ... (vezi toată discuția)