avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legalizare Hotarare.Buna ziua, In situtia castigarii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Legalizare Hotarare.Buna ziua, In situtia castigarii unei contestatii la executarea ...

Buna ziua,
In situtia castigarii unei contestatii la executarea silita impotriva unui titlu executoriu emis de catre o UAT, pe care instanta la anulat, mai trebuie sa legalizez hotararea instantei dupa ce devine definitiva si ulterior sa o trimit primariei-U.A.T. in cauza sau cum trebuie procedat?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 17:52, 11 Aprilie 2021
teoretic, ei au fost parte în proces și cunosc hotărârea și ce a dispus instanța în sarcina lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu de la judecatorie Lulica Lulica Am urmatoarea situatie: cu ceva timp in urma s-a emis de catre judecatorie un titlu executoriu pentru cheltuielile de judecata in baza unei hotarari care in ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata din proc. oug 119/2007 ContSters40598 ContSters40598 Ordonanta de plata, cf. legii constituie titlu executoriu, nemaifiinda necesara investirea. Dar, pentru a proceda la executarea silita trebuie ceruta ... (vezi toată discuția)