avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum demonstrez ca tatal copilului nu se implica?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum demonstrez ca tatal copilului nu se implica?

Buna ziua,
Am un copil de 1 an și 5 luni, care a fost recunoscut la naștere,de către tatăl lui,însă, după puțin timp, a plecat de lângă noi, considerând ca are alte priorități.
Nu am fost căsătoriți. Nu participa cu nimic în viata copilului, eu o cresc de când s-a născut.
Acum ma confrunt cu o situatie:ma gândesc sa o înscriu la creșă, pentru ca voi începe serviciul,dar nu am cu ce sa demonstreze ca el nu este lângă noi, și nu ia parte la creșterea ei, nici nu plătește o pensie alimentara..nimic.Pur si simplu nu este...Ma puteți îndruma, cum sa procedez?Nu l-am dat în judecata, speram sa se întoarcă,pentru copil..dar acum am nevoie de dovezi ca o cresc singura,fără ajutorul lui.
Va multumesc!
Cu stima, Ionica U
Cel mai recent răspuns: iulieta , utilizator 11:10, 12 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția a născut , nu vrea sa vina acasa mai avem un copil minor Remus80 Remus80 Buna ziua, Am avut restricție 6 luni acum suntem in luna 8 soția a născut dar nu vrea sa vina acasa..Din decembrie 2017 a pus si divorțul de mine , in ... (vezi toată discuția)
O speta complicata,va rog,indrumati-ma! as vrea sa va rog,sa ... adrian_patrascu adrian_patrascu O speta complicata,va rog,indrumati-ma! As vrea sa va rog,sa ma indrumati,cum as putea afla mai multe detalii despre viata bunicului meu!Problema este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! Rebegea Cristina Alina Rebegea Cristina Alina Am o fetita de 2 ani care o cresc singura de la nastere, tatăl existând doar în certificat... acesta nu sa implicat deloc în creșterea acesteia. As vrea ... (vezi toată discuția)