avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt medic angajat cu contract pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt medic angajat cu contract pe perioada nedeterminata ...

Buna ziua!
Sunt medic angajat cu contract pe perioada nedeterminata intr-un spital de stat si doresc efectuarea transferului intr-alt spital.
Care ar fi demersurile legale pentru infaptuirea acestui transfer?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:10, 22 Iunie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Despre ce transfer este vorba, la cerere sau in interesul serviciului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt medic si lucrez intr-un spital in care activitatea ... Majin Majin Buna ziua! Sunt medic si lucrez intr-un spital in care activitatea sectiei in care sunt incadrat a fost suspendata pe perioada nedeterminata. In acest caz imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as avea și eu nevoi de un sfat va rog . eu sunt ... Aakrmongas Aakrmongas Buna ziua , as avea și eu nevoi de un sfat va rog . Eu sunt in creștere copil cu handicap și îmi expira certificatul in luna August 6 2021 eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Transfer asistent spital laurentiuu laurentiuu Sunt asistent intr-un spital. In urma unor conflicte intre asistenti si mine, majoritatea din cauza lor, am cerut transferul pe o alta sectie. Mi s-a refuzat ... (vezi toată discuția)