Buna ziua , as avea și eu nevoi de un sfat va rog .
Eu sunt in creștere copil cu handicap și îmi expira certificatul in luna August 6 2021 eu lucrez asistent medical intr-un spital de stat , in luna Iulie am fost sa îmi depun cerere de reînceperea activități , dar eu din păcate nu as putea lucra 12/24 12/48 din cauza unor probleme ale copilului și am cerut măcar sa lucrez 8 ore , au zis ca nu se poate pe motiv ca este spital de urgentă .
înțeleg .
Iar șeful de secție a sugerat sa ma transfere in ambulator (8 ore ) tot in cadrul aceleași spital ,dar din păcate la Resurse umane au spus ca nu se poate pe motiv ca nu am o problema medicală , și a trebuit sa îmi dau demsia , dar începând cu data de 07.08.2021 . Întrebarea mea este
Se poate face transfer ?
Mai pot face o cerere de transfer acum ca mi am dar demisia ,ea este cu data de 07, 08.2021 as putea încerca sa fac o cerere . ?
Și dacă se poate ar însemna ca ar putea sa ma cheme oricând înapoi , blochez postul pe Sectia mea ?
Va mulțumesc
Transferul opereaza in cadrul altei unitatii sanitare . Daca ati gasit un alt spital unde sa va transferati, atunci puteti depune o cerere de transfer.
Transferul poate avea loc după cum urmează:
a) în interesul serviciului, numai cu acordul scris al persoanei care se transferă;
b) la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.