avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , as avea și eu nevoi de un sfat va rog . ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , as avea și eu nevoi de un sfat va rog . Eu sunt ...

Buna ziua , as avea și eu nevoi de un sfat va rog .
Eu sunt in creștere copil cu handicap și îmi expira certificatul in luna August 6 2021 eu lucrez asistent medical intr-un spital de stat , in luna Iulie am fost sa îmi depun cerere de reînceperea activități , dar eu din păcate nu as putea lucra 12/24 12/48 din cauza unor probleme ale copilului și am cerut măcar sa lucrez 8 ore , au zis ca nu se poate pe motiv ca este spital de urgentă .
înțeleg .
Iar șeful de secție a sugerat sa ma transfere in ambulator (8 ore ) tot in cadrul aceleași spital ,dar din păcate la Resurse umane au spus ca nu se poate pe motiv ca nu am o problema medicală , și a trebuit sa îmi dau demsia , dar începând cu data de 07.08.2021 . Întrebarea mea este
Se poate face transfer ?
Mai pot face o cerere de transfer acum ca mi am dar demisia ,ea este cu data de 07, 08.2021 as putea încerca sa fac o cerere . ?
Și dacă se poate ar însemna ca ar putea sa ma cheme oricând înapoi , blochez postul pe Sectia mea ?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 23 Iulie 2021
Transferul opereaza in cadrul altei unitatii sanitare . Daca ati gasit un alt spital unde sa va transferati, atunci puteti depune o cerere de transfer.

Transferul poate avea loc după cum urmează:
a) în interesul serviciului, numai cu acordul scris al persoanei care se transferă;

b) la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer asistent spital laurentiuu laurentiuu Sunt asistent intr-un spital. In urma unor conflicte intre asistenti si mine, majoritatea din cauza lor, am cerut transferul pe o alta sectie. Mi s-a refuzat ... (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt medic angajat cu contract pe perioada nedeterminata ... Majin Majin Buna ziua! Sunt medic angajat cu contract pe perioada nedeterminata intr-un spital de stat si doresc efectuarea transferului intr-alt spital. Care ar fi ... (vezi toată discuția)