avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mi-am depus demisia in data de 09.04 conf ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mi-am depus demisia in data de 09.04 conf art 81 (1) ...

Buna ziua,
Mi-am depus demisia in data de 09.04 conf art 81 (1) , cu un preaviz de 15 zile calendaristice (!), asa cum este stipulat in contractul meu individual de munca.
Demisia am trimis-o pe email, dar am depus-o si fizic, cu nr. de inregistrare.
Intrebarea este cum calculez zilele de preaviz? Incepand cu urmatoarea zi , chiar daca aceasta este sambata, avand in vedere ca sunt 15 zile calendaristice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 12 Aprilie 2021
În calculul termenului de preaviz nu intră ziua comunicării sale angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie: termenul de preaviz modificat de angajator contrar c.i.m . fara act additional. cum trebuie sa procedez? cristian80 cristian80 Salut, Sunt angajat din 2009 la o corporatie multinationala si marti, 8 Noiembrie 2011, mi-am dat demisia. Desi mi-am anuntat demisia inca de dimineata am ... (vezi toată discuția)
Preaviz - calcul aionica aionica buna ziua.mi-am depus demisia cu preaviz de 20 de zile si as dori sa stiu cum se calculeaza zilele de preaviz.mentionez ca ziua de sambata este zi de lucru ... (vezi toată discuția)
Care este perioada preavizului in cazul demisiei? biduca biduca Buna ziua am si eu o intrebare, as dori sa plec de la locul de munca actual si as vrea sa stiu care este perioada de preaviz in cazul demisiei?Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)