Buna ziua! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu neplata pensiei alimentare.
Eu am 20 de ani si sunt in anul 1 de facultate. Parintii mei au divortat cand m-am nascut iar tatal meu a platit pensia alimentara doar in primul an. Ultima plata a fost acum 19 ani. Mama nu a dorit "probleme" deoarece acesta era "un betiv" care a batut-o, i-a luat banii si alte lucruri similare. Eu nu l-am cunoscut niciodata si din cate am inteles.. acesta este plecat in Anglia.
Mentionez ca inca am Hotararea Judecatoreasca in legatura cu divortul si plata pensiei alimentare.
Q1: Cum trebuie sa procedez pentru a il sili sa plateasca pensia alimentara?
Q2: Pot sa il silesc sa plateasca pensia alimentara datorata in ultimii 3 ani?
Va rog sa ma ajutati cu un Step by Step guide daca este posibil.. daca nu orice sfat este binevenit!
Buna ziua,
Daca tatal dvs inregistreaza venituri excusiv in strainatate, va trebui sa luati legatura cu un executor judecatoresc de acolo care il va putea executa silit si retroactiv, in Romania ar fi retroactiv pe ultimii 3 ani.
Pensia alimentara
leeadar
buna seara! am divortat de comun acord,divortul pronuntandu-se in sedinta publica din data de 08.06.2011.va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
robin2014
tatal fiului meu in varsta dee 5 ani si jumatatate paraseste domiciliu in iulie 2011, divortam cu hotarare definitiva in mai 2012 si datorita unui avocat care ... (vezi toată discuția)