avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posesie

Pot construi pe un teren atata timp cat sunt posesor si nu proprietar urmand ca in 3 ani sa fiu proprietar?
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Maria Ioana43, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:12, 13 Aprilie 2021
Faceți contract scris cu proprietarul.
Va poate redacta actul un avocat.
Am dobandit un teren prin uzucapiune, proprietarii sunt necunoscuti, poate chiar morti. Am inscris terenul in CF devenind posesor. In 3 ani am inteles ca o sa devin proprietar. Pot sa construiesc pe teren? Multumesc anticipat!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Faceți contract scris cu proprietarul.
Va poate redacta actul un avocat.

Dacă sunteți proprietar puteți construi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie, construire Maria Ioana43 Maria Ioana43 Am obtinut un teren prin uzucapiune, l-am inscris in CF si am devenit posesor urmand ca in 3 ani sa devin proprietar. Pot sa construiesc pe el o casuta? ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune minu minu Doresc sa rezolv o problema cu uun teren. Am cumparat un teren de la un neproprietar. El nu are acte pe el, deci nici eu nu am acte pe teren, decat un inscris ... (vezi toată discuția)
Problema in legatura cu o mostenire. rog ajutor. i_oana9 i_oana9 Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati va-si sunt recunoscatoare. Bunica mea a mostenit in urma casatoriei, de la tatal ei, un pamant, pe care ... (vezi toată discuția)