Buna ziua. Avocatul meu a trimis judecatorului obiectii la expertiza topografica in cadrul unui proces de partaj, fara sa se consulte cu mine asupra versiunii finale. A inclus de asemenea, si variante de impartire cu care nu sunt de acord si care clar ma dezavantajeaza, ba chiar avantajeaza una din partile implicate. Acum avocatul nu raspunde pentru a da o explicatie si pentru a face rectificarile cuvenite. Intrebarile sunt: a) care sunt procedurile pentru a retrage e-mailul oficial trimis de avocat judecatorului, care, cum am spus, contine variante de partajare pe care nu le-am discutat si care ma dezavantajeaza si b) cum procedez ca sa renunt la acest avocat ( relatia de incredere a fost grav incalcata, si nu numai) si sa desemnez un altul, cand mai am doar 1 saptamana pana la termenul de depunere a obiectiunilor la expertiza? Sunt intr-o situatie foarte problematica, si as aprecia foarte mult sfatul dvs. Multumesc.
Buna ziua, puteti renunta partial sau total, printr-o cerere scrisa adresata instantei la obiectiunile transmise anterior. In ceea ce priveste renuntarea la avocatul pe care il aveti, aveti posibilitatea de a rezilia contractul de asistenta juridica si de a incheia un nou contract cu un alt avocat ori de a va reprezenta singur in proces. In vederea angajarii unui nou avocat, aveti posibilitatea de a solicita instantei amanarea cauzei si in functie de circumstante, aceasta va decide. Termenele de decadere (spre exemplu cel de depunere al obiectiunilor) nu vor putea fi afectate de situatia dvs. si va trebui fie sa formulati dvs. obiectiunile pe care le apreciati intemeiate, fie sa gasiti un alt avocat care sa va ajute in interiorul termenului de formulare a obiectiunilor.
Puteti depune obiectiuni scrise la mesajul avocatului dvs. la arhiva tribunalului, mentionand numarul de dosar. Cum pana la termenul de judecata este putin timp ar fi bine sa depuneti document scris si la instanta in ziua termenului de judecata.
Partaj
ALYA71
Ce trebuie sa scriu intr-o obiectiune la expertiza bunurilor comune mobile,in care nu s-a luat in calcul un credit pe care eu l-am platit 3/4 in timpul ... (vezi toată discuția)