avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul mă concediaza cu art 65 din codul muncii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul mă concediaza cu art 65 din codul muncii

Buna seara angajatorul mă concediaza cu art 65 din codul muncii ce acte imi trebuiesc pentru somaj ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 15 Aprilie 2021
Acte necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj dupa ccc gabrielabbb gabrielabbb Buna ziua , Am si eu o problema :pana pe data de 03.09.2012 am fost in concediu de crestere copil , pe data de 04.09 am fost chemata la serviciu si mi sa spus ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie denisdaria denisdaria buna seara.vin si eu cu un subiect la care caut rezolvare .pe 9 august baietelul meu a implinit doi ani ,moment in care s-a terminat si indemnizatia mea,dar am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru somaj mihaela128 mihaela128 Buna seara. Pt obtinerea somajului este obligat sa am acte de la ultimul loc de munca ? (vezi toată discuția)