avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata,din data de 16 06 2020 se tot amana ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata,din data de 16 06 2020 se tot amana procesul din ...

Buna dimineata,din data de 16 06 2020 se tot amana procesul din cauza ca, epertul desemnat de judecatorie nu depune epertiza la dosar.?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu niste sfaturi? As putea sa iau legatura cu expertu sa vedem din ce cauza se amna epertiza,taxa fiind platita din dat de 19 06 2020
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:00, 15 Aprilie 2021
Luati legatura vedeți care este motivul si apoi solicitați instantei desemnarea unui alt expert în cazul în care nu poate efectua expertiză..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil judiciar caradis caradis Buna ziua. Ma judec cu Banca. Instanta de recurs a casat in tot sentinta de la fond si ne rejudecam. S=a incuviintat epertiza contabila. De doua ori am depus ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila niculinapopa niculinapopa Buna seara, Am primit raportul de expertiza contabila,privind diferentele salariale ,pe ultimii 3 ani,si as dori sa formulez obiectiuni.Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo intr-un proces civil aflat pe rol din mai 2005 virgilmarian virgilmarian -expertul tehnic numit de instanta a efectuat masuratorile terenului acum un an si jumatate dar nu a depus nici pana-n prezent lucrarea in instanta -m-am ... (vezi toată discuția)