avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Solicit ajutorul deoarece cei de la BCR au ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Solicit ajutorul deoarece cei de la BCR au inceput ...

Buna ziua. Solicit ajutorul deoarece cei de la BCR au inceput sa ma sune de cate 12-15 ori in fiecare zi. Exceptie fiind doar duminica. Ma puteti ajuta sa stiu daca este normal sa primesc 15 apeluri din partea lor, zi de zi, chiar daca am debite restante la care nu depasesc niciodata 30 de zile de intarziere ? Nici IFN-urile nu m-au agasat asa niciodata.
Va multumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o sesizare în scris la sediul central al BCR în care precizați situatia si cereți să fie luate măsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a raspunde la telefon creditorului (ifn) Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Am un contract de creditare la o institutie IFN. Ma straduiesc din ianuarie 2015 sa aduc un contract pe linia normala contractuala (am avut o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firme nonbancare andramuresan andramuresan Buna ziua as vrea sa va intreb. Am 2 carduri de cumparaturi de la ei, si datorita unor probleme am ramas in urma cu plata. Ma suna nonstop cu amenintari ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 30 de zile intarziere aada aada am un credit pe srl cu ipoteca de la IFN si de vreo 12 luni merg restanta cu o rata ma poate executa silit pentru 30 zile intarziere precizez ca mai este ... (vezi toată discuția)