avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare tuturor, am nevoie de un sfat, astăzi Mama ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare tuturor, am nevoie de un sfat, astăzi Mama mea a primit ...

Salutare tuturor, am nevoie de un sfat, astăzi Mama mea a primit de la primărie o factura în valoare de 3900 lei pentru zugravirea blocului unde locuiește ea, suma fiind undeva la 48.000 lei împarțit a venit fiecărui locatar suma de 3.900 lei.
Problema este următoarea, apartamentul este proprietate privata, Mama și nici un alt chiriaș sau proprietar nu a făcut vreo cerere în privința, că ar trebui zugrăvit blocul respectiv, pur și simplu au venit niște oameni care sau pus pe treabă, mama nici nu era acasă, ea fiind plecată nici nu știa că urmează să fie zugrăvit blocul respectiv, ieri când a ajuns acasă a constatat ca e văruit, a fost sunata astăzi de la poștă ca sa meargă să semneze și să ridice acest plic care conținea factura respectiva.
30 de ani cât a plătit chirie la primărie o singură dată nu au venit sa zugrăvească, vecinii de comun acord au văruit atât în scara blocului cât și afară, acuma apartamentele majoritatea au fost vândute de primărie, și fără să solicite nimeni vin și varuiesc pe sume enorme, fără contracte fără nimica, va rog frumos un sfat, unde să ne adresăm. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mrays99 , utilizator 11:41, 19 Aprilie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate nu sunt furnizate toate datele problemei...daca primaria este proprietarul majoritati apartamentelor si s-a decis in AGA zugravirea scarii (ex. sau a fos la momentul deciziei AGA), nu vad care este problema, este doar o hotarare pusa in aplicare.
Cat priveste dimensiunea facturii, ar trebui intrebat si comitetul executiv la asociatiei de proprietari cum s-a ajuns la acel pret.....daca primaria a facut de capul ei, dap, de acord cu postul @hotumattua, sa va dea in judecata si sa demonstreze ca au respectat legea 196/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Holul imobilului inundat, devenit insalubru. asociatia e obligata sa-l igienizeze? ContSters89081 ContSters89081 In urma unei inundatii mari tavanul si peretele de deasupra usii de acces in apartamentul meu au devenit insalubre: nu numai pete sinistre, maronii, dar si cu ... (vezi toată discuția)
reabilitare/izolare exterioara a blocului isokonsulting isokonsulting Buna ziua , Va rog sa-ma ajutati si pe mine sa gasesc raspuns la urmatoarele intrebari : -care este formula si in baza carei legi se utilizeaza ea,in ... (vezi toată discuția)
Reparatii teava comuna bloc sergiudonea sergiudonea Buna ziua!!!! am o problema pe care sper cu ajutorul dumneavoastra gasirea unei solutii, am o garsoniera intr-un bloc destul de vechi,unde tevile nu au fost ... (vezi toată discuția)