avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bolnav de cancer, a pierdut procesul pt decontare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bolnav de cancer, a pierdut procesul pt decontare tratament. Urmeaza un tratament la o clinica din Bucuresti care costa 7.000 lei pe luna. Tratamentul da rezultate conform ultimului RMN insa instanta i a negat dreptul la decontare si deci dreptul la viat

Bolnav de cancer, a pierdut procesul pt decontare tratament. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:23, 16 Aprilie 2021
Din.pacate trebuie să formulati calea de atac prevăzută de lege,dacă procesul s a judecat în prima instanta..E greu de spus de ce a fost respinsă actiunea fara a avea mai multe amănunte.,asa cum rezultă din hotărârea motivată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare trebuie motivata? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Daca formulez contestatia in anulare trebuie sa motivez de la inceput obiectiile sau voi invoca motivele la o urmatoare intampinare? Pe scurt ... (vezi toată discuția)
revizuire respinsa, care sunt motivele de recurs flory1 flory1 buna seara, litigiu de munca. cererea de revizuire a fost respinsa. calea de atac inteleg ca este recursul, puteti sa imi spuneti daca recursul il da tot ... (vezi toată discuția)
Recurs (proces verbal amenda rutiera) FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Am primit amenda rutiera, am contestat procesul-verbal, am pierdut pe fond si am facut apel, se pare ca mi s-a respins si apelul. Acum as vrea ... (vezi toată discuția)