Buna ziua
Am descoperit ca fostul administrator a falsificat niste facturi. In situatia in care acesta returneaza banii asociatiei, mai trebuie facuta plangere? Problemele sunt mai multe .. copii bonuri fiscale, copii facturi, facturi pe numele lui..A fost notificat sa returneze toate sumele
Pretul unei expertize contabile se stabileste de comun acord asociatie-expert. Nu este un pret modic. Daca va hotarati la expertiza, contactati un expert contabil judiciar (gasiti pe site-ul MJ). O expertiza intocmita de un expert extrajudiciar nu este avuta invedere, de regula, de catre instanta de judecata (in conditiile in care veti ajunge sa deschideti actiune in instanta).
Prețul expertizei judiciare in 2013 a fost 3.622 lei pe ultimii trei ani , dacă expertiza ar fost pe o perioadă mai mare de 3 ani , suma delapidată ar fi fost și ea mai mare .
Și noi am avut un angajament nu la notar și nu la respectat . Un angajament cred că este o tragere de timp pentru a se prescrie faptele . După ce am avut sentința definitivă am făcut cerere la Primărie de retragere atestat , pe lingă blocul nostru a mai pierdut 2 blocuri ca urmare retragerii atestatului .