avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Facturi falsificate. Am descoperit ca fostul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Facturi falsificate. Am descoperit ca fostul administrator a falsificat ...

Buna ziua
Am descoperit ca fostul administrator a falsificat niste facturi. In situatia in care acesta returneaza banii asociatiei, mai trebuie facuta plangere? Problemele sunt mai multe .. copii bonuri fiscale, copii facturi, facturi pe numele lui..A fost notificat sa returneze toate sumele
cat a costat expertiza contabila, pe ce perioada?
ar trebui poate la notariat facut un angajament?
Pretul unei expertize contabile se stabileste de comun acord asociatie-expert. Nu este un pret modic. Daca va hotarati la expertiza, contactati un expert contabil judiciar (gasiti pe site-ul MJ). O expertiza intocmita de un expert extrajudiciar nu este avuta invedere, de regula, de catre instanta de judecata (in conditiile in care veti ajunge sa deschideti actiune in instanta).
@miriam_h

Prețul expertizei judiciare in 2013 a fost 3.622 lei pe ultimii trei ani , dacă expertiza ar fost pe o perioadă mai mare de 3 ani , suma delapidată ar fi fost și ea mai mare .
Și noi am avut un angajament nu la notar și nu la respectat . Un angajament cred că este o tragere de timp pentru a se prescrie faptele . După ce am avut sentința definitivă am făcut cerere la Primărie de retragere atestat , pe lingă blocul nostru a mai pierdut 2 blocuri ca urmare retragerii atestatului .
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
BEN46, utilizator
multumesc frumos pt raspuns. la noi e mai grav si cu facturi falsificate si copii dupa bonuri (nu originale), facturi emise pe numele lui
Atunci nu-i mai acordați nici un angajament și mergeți in Instanță .

Alte discuții în legătură

Expertiză contabilă amânată la nesfârşit, într-un proces intentat abuziv ! zxc1 zxc1 Avem un proces care a început în Februarie 2015, în care suntem \"pârâţi\" de către preşedinta unei Asociaţii de Proprietari (împreună cu Comitetul ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila asociatie proprietari Cordoneanu Cordoneanu Buna ziua, Am o intrebare: ce inseamna onorariu provizoriu de expertiza? Deoarece asociatia de proprietari nu a depus la dosar un act din care sa reiasa clar ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot lua impotriva unui expertcare.... geta_tabacu geta_tabacu Ce masuri pot lua ,impotriva expertului judiciar care ,intocmeste o xpertiza in favoarea partii adverse, folosind documente falsificate,fals pe care il pot ... (vezi toată discuția)