Executare silită
Buna ziua, dacă se poate sa ma ajutați
Mai de mult am luat de la banca un credit și cu timpul am uitat ca mai am de achitat o suma destul de mica. În jur de 600 de lei a mai rămas din credit, bun, tot am primit somații, dar datorita faptului ca am fost plecat din țară nu le am primit și alea pe care le-am primit , nu le mai găsesc. Zilele trecute mi a venit somație acasă de la un executor judecătoresc ca mi-a pus sechestru pe mașina, ca trebuie sa predau actele mașini la politie și asa.
Oare nu pot sa plătesc aia 600 de lei și sa scap? Sau cum se procedează? Din neatenție s-au întâmplat toate lucruri astea. Cum sa fac sa fie ok. Suma pe care o mai am de plătit e 600 de lei.
Mulțumesc mult de ajutor.
Cu siguranta se poate sa va prezentați la biroul executorului judecătoresc sa achitați debitul și eventualele cheltuieli de executare silită și ca urmare se va ridica sechestrul și se va Închide dosarul execuțional.
V-as recomanda sa mergeți pana la data la care vi s-a pus in vedere sa predați actele, pentru a nu va trezi ulterior cu alte probleme.
O alta varianta ar fi sa verificați și dacă a intervenit prescripția, dacă actele de executare sunt legale sau dacă exista alte motive pentru care ați putea introduce contestație la executare cu șanse de reușită.