avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Unchiul meu are act de proprietate pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Unchiul meu are act de proprietate pentru un teren ...

Buna ziua ! Unchiul meu are act de proprietate pentru un teren la care faceau parte impreuna cu el alti doi frati si o sora care in prezent sunt decedati.Unul din frati era tatal meu care cat timp a trait a primit foloase de pe terenul lui fara sa faca acte Ce trebuie sa fac ca sa pot intra in posesia terenuluu care a fost al tatalui meu ?Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:53, 17 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie sa stiti intai cum de a fost al tatalui si cum a ajuns in proprietatea unchiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sorinica42 sorinica42 As vrea sa stiu cum pot intra in posesia unor terenuri asupra carora nu s-a facut succesiune.Bunica mea a decedat cu mult timp in urma,iar mostenitorii nu au ... (vezi toată discuția)
Partaj florianb florianb Buna ziua, Ma numesc Florian si as dori sa aflu cateva detalii in ceea ce priveste urmatoarea situatie: Fratele tatalui meu a murit anul acesta si ca atare ... (vezi toată discuția)
Cearta viorelvsl viorelvsl As avea nevoie de o opinie in urmatoarea speta : tatal meu inpreuna cu fratele lui, au fost proprietarii unui teren ,achizitionat in 1975.(fiecare cu ... (vezi toată discuția)