avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenintare (nefondata) de acuzare de abuz domestic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenintare (nefondata) de acuzare de abuz domestic

Buna ziua, un membru al familiei cu probleme psihice (consemnate la spitalul Obregia in multiple randuri) ameninta ca imi va face plangere pentru abuz domestic. Eu nu am abuzat-o domestic niciodata (o singura data am lovit-o accidental cand a vrut sa ma loveasca cu un lant si m-am aparat, lantul ricosand si lovind mana respectivei).

Ce ar trebui sa stiu in acest caz, dpdv legal? Am inteles ca de anul trecut orice plangere de abuz domestic devine imediat penala....

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:18, 17 Aprilie 2021
Ati inteles gresit.
Sa va faca plangere si va veti apara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept de violenta domestica Alex_29 Alex_29 Buna ziua, Tocmai am aflat ca am fost acuzata de volenta domestica de catre mama mea. Mama mea are probleme psihice, internata de 2 ori la spitalul ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie impotriva mea pe nedrept. buna ziua, fosta ... Alex_29 Alex_29 Ordin de protectie impotriva mea pe nedrept. Buna ziua, Fosta sotie (probleme psihice, locuieste in acelasi apartament cu mine in chirie inca deoarece ... (vezi toată discuția)
Proces amenintare si lovituri ioana999 ioana999 Buna ziua. Sunt noua pe acest site dar caut sa angajez un avocat foarte bun care sa ma ajute in urmatoarea problema: Eu, sotul meu si copilul meu in ... (vezi toată discuția)