avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am mostenit un teren in alt judet. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am mostenit un teren in alt judet. Mostenirea consta ...

Buna ziua.
Am mostenit un teren in alt judet. Mostenirea consta in mai multe fractii din diferite terenuri, ex 1/23 din cutare, 1/18 din altceva, etc. Eu stau in Bucuresti, iar terenul este in Satu Mare.
Cum pot afla cat valoreaza acel teren fara sa merg in Satu Mare? Iar daca ma duc acolo, unde ma duc sa aflu chestia asta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:29, 19 Aprilie 2021
Ce inseamna cat valoreaza terenul? Indiferent ce opinii (mai mult sau mai putin) avizate veti primi, terenul valoreaza atat cat este dispus cineva sa va plateasca efectiv. Daca nu va intelegeti cu ceilalti coproprietari in ceea ce priveste pretul vanzarii nu vindeti. Pentru a va face o idee (in mare) despre valoare puteti contacta un evaluator din zona in care se afla terenul, ii achitati un onorariu si va face un raport de evaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fara acordul partilor. se pune problema in modul urmator ... Fanica_1989 Fanica_1989 Succesiune fara acordul partilor. Se pune problema in modul urmator - 12hectare de teren, pe numele bunicului. Bunicul a avut 3 fete, toate decedate in ... (vezi toată discuția)
Teren cu locatie gresita rectificare cezur712 cezur712 Am mostenit un teren si doresc sa il vand, pe titlul de proprietate original nu s-a scris judetul, doar numele localitatii. Cum pot rezolva, si unde? De ... (vezi toată discuția)
Proceduri in cazul vanzarii unui imobil mostenit lumiv lumiv Va rog sa ma ajutati sa aflu ce acte trebuie intocmite si ce taxe achitate in cazul vanzarii unui imobil (casa + curte + teren in rural) mostenit cu un numar ... (vezi toată discuția)