avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii de raportare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii de raportare

Buna Ziua !
Am un SRL neplatitor de TVA . Se ocupa de livrari intracomunitare . Intrbarea mea este:
1. Care sunt obligatiile de raportare ptr. liv comunitare ?
2. Cum se procedeaza daca si cumparatorul este neplatitor de TVA?
Astept raspunsul dvs. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:04, 5 Ianuarie 2010
buna seara !
1. cred ca nu aveti nici o obligatie de raportare , nefiind platitor de tva
2. nu inteleg la ca va referiti .
Reveniti cu detalii .
La facturare m-am referit. Eu neplatitor de tva facturez unui cumparator la fel neplatitor de tva. E Ok.? E posibil?
Multumesc frumos!
Societatea nefiind inregistrata ca platitor de tva, d-voastra nu aveti dreptul de a aplica TVA pe factura si sigur utilizati facturier fara TVA . Atentie , in functie de cifra de afaceri , daca e mai mare de 10.000 euro tb sa intocmiti si depuneti declaratia 392 A sau 392 B .

E Ok.? E posibil?

E Ok. E posibil.=D>
@alcibiade: asa e! am uitat de 392 ...
Daca doar declaratia asta exista X-(, probabil nu se intimpla sa uit ...
merci !
ca sa-mi repar greseala, pun eu link :
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392 gianyg gianyg Biletul de calatorie are TVA. Acesta se calculeaza la PERSOANE INREGISTRATE IN SCOP DE TVA? si inca o intrebare tehnica: cum se printeaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392-394 silviaechert silviaechert o persoana juridica impozabila inreg.in scopuri de TVA depune declaratia 394 semastrial si declaratia 392 anual ? va multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b dannuca dannuca Buna ziua! Sunt PFA, CAbinet individual, contabilitate in sistem real, neplatitor de TVA. In intervalul 2010-2015 am depus Declaratia 392B, la care in ... (vezi toată discuția)