avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii de raportare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii de raportare

Buna Ziua !
Am un SRL neplatitor de TVA . Se ocupa de livrari intracomunitare . Intrbarea mea este:
1. Care sunt obligatiile de raportare ptr. liv comunitare ?
2. Cum se procedeaza daca si cumparatorul este neplatitor de TVA?
Astept raspunsul dvs. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:04, 5 Ianuarie 2010
buna seara !
1. cred ca nu aveti nici o obligatie de raportare , nefiind platitor de tva
2. nu inteleg la ca va referiti .
Reveniti cu detalii .
La facturare m-am referit. Eu neplatitor de tva facturez unui cumparator la fel neplatitor de tva. E Ok.? E posibil?
Multumesc frumos!
Societatea nefiind inregistrata ca platitor de tva, d-voastra nu aveti dreptul de a aplica TVA pe factura si sigur utilizati facturier fara TVA . Atentie , in functie de cifra de afaceri , daca e mai mare de 10.000 euro tb sa intocmiti si depuneti declaratia 392 A sau 392 B .

E Ok.? E posibil?

E Ok. E posibil.=D>
@alcibiade: asa e! am uitat de 392 ...
Daca doar declaratia asta exista X-(, probabil nu se intimpla sa uit ...
merci !
ca sa-mi repar greseala, pun eu link :
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392 gianyg gianyg Biletul de calatorie are TVA. Acesta se calculeaza la PERSOANE INREGISTRATE IN SCOP DE TVA? si inca o intrebare tehnica: cum se printeaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392-394 silviaechert silviaechert o persoana juridica impozabila inreg.in scopuri de TVA depune declaratia 394 semastrial si declaratia 392 anual ? va multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b dannuca dannuca Buna ziua! Sunt PFA, CAbinet individual, contabilitate in sistem real, neplatitor de TVA. In intervalul 2010-2015 am depus Declaratia 392B, la care in ... (vezi toată discuția)