avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Secretarul primariei refuza inregistrarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Secretarul primariei refuza inregistrarea contractului de arendare pe motiv de neplata a impozitului de catre arendator si pe motiv de inexistenta a calitatii de mostenitor a arendatorului. In codul civil nu am gasit nimic care sa indreptateasc

Refuz inregistrare contract de arendare de catre secretarul primariei
Cel mai recent răspuns: MihaelaChirita , utilizator 08:53, 20 Aprilie 2021
Refuzul inregistrarii contractului de arenda pe motiv de neplata a impozitului este neintemeiat, in schimb, pentru a putea incheia un contract de arenda, proprietarul trebuie sa aiba dezbatuta succesiunea daca terenul a apartinut unui defunct.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda TomaGradinaru TomaGradinaru Sunt un fermier si lucrez terenuri pe raza mai multor comune. La unele primarii, secretarul comunei nu vrea sa inregistreze contractul de arenda, daca cel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul nu este dezbatuta succesiunea, descendentii ... AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! In cazul nu este dezbatuta succesiunea, descendentii defunctului pot arenda terenul care apartine defunctului? (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte de arenda primarie relu12 relu12 Buna seara V as ruga si eu un raspuns pertinent. Am intr-o comuna mai multe suprafete de teren luate in arenda de la diversi cetateni. am incheiat contracte ... (vezi toată discuția)