avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am o intrebare referitoare la poprirea pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am o intrebare referitoare la poprirea pe salariu, ...

Buna ziua

Am o intrebare referitoare la poprirea pe salariu,

Eu momentan sunt angajat 8 ore ca si lucrător comercial , însă as vrea sa ma mai angajez inca la o firmă cu contract pe 4 ore ( aici salariul ar fi 900 lei)

Intrebarea mea este: cat o sa fie poprirea pe cei 900 lei, având în vedere că contractul este doar pe 4 ore?

Mentionez ca pe salariul pe care îl am deja este pusă poprire,

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 19 Aprilie 2021
Veniturile din muncă sau orice alte sume ce se plătesc periodic debitorului și sunt destinate asigurării mijloacelor de existență ale acestuia, în cazul în care sunt mai mici decât cuantumul salariului minim net pe economie, pot fi urmărite numai asupra părții ce depășește jumătate din acest cuantum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire contract 2 ore CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL Cum interpretez din punct de vedere juridic art 729 din codul civil la un ctr de 2 ore? 3)Veniturile din munca sau orice alte sume ce se platesc periodic ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ContSters232561 ContSters232561 Buna seara! Am un salariat angajat cu 4 ore pe zi , avand un venit brut de 450 ron, respectiv 356 ron net(jumatate din salariu minim net pe economie). Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu, angajat cu 2 ore/zi patriciaadina patriciaadina Buna ziua. Am un angajat cu o norma de 2 ore/ zi , salariul brut de 265 lei , venit net 221 lei . Am primit adresa de infiintare a popririi pentru el. As dori ... (vezi toată discuția)