avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă orele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă orele suplimentare ...

Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă orele suplimentare și concediu de odihnă se consideră stagiu de cotizare și se include la calcularea concediului medical. (dacă se poate și articolul din lege
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 20 Aprilie 2021
Indemnizația de CO/plata orelor suplimentare întra în calculul indemnizației de concediu medical.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - spor vechime mirandolina53 mirandolina53 Bună-ziua, Aş dori să ştiu : 1. în perioada concediului medical (de un an ) se acordă sporul de vechime ? 2. cum se considera perioada concediului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu odihna raportata la salariul al 13-lea sandugigi sandugigi Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca in lunile octombrie, noiembrie si decembrie am avut ore suplimentare, plus al 13-lea salariu in luna decembrie, iar in ... (vezi toată discuția)