avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, Sunt divortat ( la notar) si am stabilit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, Sunt divortat ( la notar) si am stabilit plata unei ...

buna ziua, Sunt divortat ( la notar) si am stabilit plata unei pensii de 25% din salariu pentru baiatul din prima casnicie. Intre timp m-am recasatorit si am un copil mic. Imi puteti spune va rog cat trebuie sa platesc acum pensie alimentara pentru baiatul meu din prima casnicie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:55, 20 Aprilie 2021
Tot 25% trebuie să plătiți, până vă veți adresa instanței de judecată să dispună instanța 33% pentru doi copii, adică 16,66% de copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot modifica cuantum pensie alimentara stabilita la notar? daca da, se ia si retroactiv?bună ziua. sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil ... CTBx CTBx Bună ziua. Sunt divorțată de 10 ani, la notar, avem un copil și casa impreuna. De comun acord am stabilit ca domiciliul copilului va fi la mama, adică la ... (vezi toată discuția)
Suma pensiei alimentare se poate modifica? Zaraki Zaraki Fostul sot s-a recasatorit si va avea un copil cu actuala sotie, deci un alt minor in intretinere. El sustile ca din punct de vedere legal, pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Plată pensie alimentară copil major ... laur77ro laur77ro Bună seara. Vin cu o serie de întrebări prin care să primesc un sfat cu privire la plata pensiei de întreținere pentru unul din doi copii, după ... (vezi toată discuția)