avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am avut o condamnare de trei ani cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am avut o condamnare de trei ani cu suspendare în ...

Bună seara, am avut o condamnare de trei ani cu suspendare în 2014 și perioadă de încercare de 5 ani, acum nu pot să dau examen pt permis cât C pt că am cazier, am căutat și am găsit varianta reabilitării judecătorești dar avocata spune că pot să cer reabilitare numai în 2023,eu ce am găsit pe diferite site-uri am înțeles că pot cere reabilitarea după perioada de încercare. Poate mă ajută cineva cu un răspuns clar, mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lorand 80 , utilizator 13:57, 27 Aprilie 2021
Da, este o discutie cu legea aplicabila, respectiv noul sau vechiul cod penal, in cazul dvs se pare ca ati fost condamnat pe vechiul cod penal (cand reabilitarea intervenea de drept la expirarea termenului de incercare, in anumite conditii).
Totusi trebuie vazut atat dosarul, cat si argumentele avocatei dvs, caci sunt sigur ca are argumente pentru ceea ce sustine.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult de raspuns si pt timpul acordat,o sa incerc o cerere la judecatorie,din pacate in tara asta pot sa fiu si primar cu cazierul meu dar sa dau examen pentru sofer cat C nu se poate,chiar daca a trecut 8 ani de atunci,a spus avocata ca daca stateam trei ani in puscarie acum aveam cazierul curat,sunt mirat dar viata merge inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bratus86 bratus86 buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la reabilitare. in feb.2009 am avut o condamnare de 3 luni cu suspendare... as vrea sa stiu daca se poate dupa ce ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar CetateanStrain CetateanStrain In 2004 s-a pronuntat sentinta definitiva prin care am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare si termenul de incercare de 4 ani. Am incalcat legea ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier pentru permis laviv79 laviv79 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate obtine un cazier curat (prin reabilitare). Persoana in cauza are 2 fapte penale (complicitate furt auto si conducere ... (vezi toată discuția)