avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie expirata, produs primit defect din service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie expirata, produs primit defect din service

Buna seara,
La un produs care expira garantia pe 12.04.2021, l-am trimis in service prin intermediul garantiei in data de 07.04.2021. L-am primit in data de 17.04.2021 tot defect, cu toate ca acesta a fost marcat ca "reparat".
Am luat legatura din nou pentru garantie, l-am trimis inapoi in service si acum mi se spune ca acesta nu mai beneficiaza de garantie si ca v-a trebui sa suport costurile de reparatie.

Mi se pare normal atata timp cat eu l-am trimis in termenul de valabilitate a garantiei primindu-l tot defect si intre timp garantia a expirat sa beneficiez totusi de garantie.

Momentan inca astept raspuns de la comerciant. Dar as fi vrut sa stiu la ce sa ma astept.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 21 Aprilie 2021
se prelungeste garantia cu perioada in care a stat la reparat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online elixire elixire Am cumparat de la Gearbest in decembrie 2016 un telefon. In iunie 2017 sa defectat. Am trimis la reparatie in iunie 2017(Shenzeng - China). Dupa discutii cu ... (vezi toată discuția)
Inlocuire telefon mobil in garantie Tallulah Tallulah Buna ziua! Pe parcursul garantiei, telefonul meu mobil a ajuns deja de 3 ori in service, cu aceeasi problema: touchscreen defect, perioada sa de functionare ... (vezi toată discuția)