avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente si pentru bransarea ...

Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente si pentru bransarea la reteua de gaze am nevoie de acordul tuturor proprietarilor vecini. Insa unii dintre ei sunt decedati, iar urmasii nu doresc sa dezbata succesiunea. Ar putea sa existe o solutie legala in cazul in care nu am acordul proprietarilor (decedati)?
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
MARIA2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARIA2001 , utilizator 21:36, 21 Aprilie 2021
Solicitati la asociatiade proprietari prin reprezentant legal sa va elibereze document care sa consemneze situatia imobilului -respectiv proprietar decedat
Va multumesc mult! Dar este vorba de o casa, nu suntem constituiti in asociatie de proprietari. Cunoasteti o solutie si in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament de gaz nik1a nik1a As dori sa aflu in cazul solicitarii la distrigaz a unei racordarii la retea de gaz, in conditiile in care locuiesc intr-un imobil cu trei etaje si ... (vezi toată discuția)
Acord proprietari pentru racordare la conducta de gaz existenta la bloc florrin_2008 florrin_2008 Buna seara! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in situatia in care proprietarul apt care a facut investitia initiala nu e de gasit? Am inteles de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va solicit ajutor pentru rezolvarea urmatoarei situatii. ... valiaviator valiaviator Buna ziua! Va solicit ajutor pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti cu 15 apartamente pe scara. La inceputul anului am ... (vezi toată discuția)