Parintii mei au descoperit recent ca la Oficiul de Cadastru exista o ipoteca imobiliara din 1998 pe apartamentul lor, detinuta de Banca Populara Romana. Aceasta banca nu mai exista din 2005/2006 cand a fost incheiata procedura de lichidare si nu mai exista nici lichidatorul SC REAL SRL. Ce se poate face ca aceasta ipoteca sa fie stearsa? Exista o sentinta data in 2019 de Tribunalul Bucuresti pentru situatia similara cu ipotecile detinute Bankcoop si ANCPI anuleaza aceste ipoteci in baza acestei hotarari. Exista oare ceva asemanator pentru Banca Populara sau se poate obtine?
Multumesc de raspuns. Aveti idee concret ce trebuie facut pentru stergerea acestei ipoteci? Nu mai exista banca, nu mai exista lichidatorul. Se aplica prevederile art 2428 din Codul Civil, si daca da, ce pasi trebuie urmati in instanta pentru a rezolva? Suntem presati de timp.
Bankoop sa
AnaMariaa1995
Buna.
As dori sa stiu daca mai exista undeva un sediu al bancii Bankoop SA. Din cate am citit pe internet, banca a intrat in faliment iar arhivele nu stiu ... (vezi toată discuția)