avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare taxe de judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare taxe de judecata

Buna ziua! As vrea sa stiu daca mai exista posibilitatea recuperarii taxelor de judecata dupa ce a fost pronuntata sentinta definitiva. Mentionez faptul ca reclamantul nu este asigurat si nici nu are venituri.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: NicuGeorgiana , utilizator 15:32, 22 Aprilie 2021
Puteti solicita cheltuielile de judecata printr-un alt proces, in termen de 3 ani de la pronuntarea hotararii definitive. recuperarea efectiva depinde solvabilitatea debitorului.
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
NicuGeorgiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli judecata- executor judecătoresc im82 im82 Bună seara, Am avut un proces ca parte reclamată (finalizat in 11.2012), după care recursul (finalizat in 04.2013), pe care le-am câștigat în ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata esmeralda_hon esmeralda_hon Buna ziua! in urma cu ceva timp s-a dat verdictul final pentru un proces pe care l-am intentat impotriva angajatorilor mei anul trecut! asi vrea sa va intreb ... (vezi toată discuția)