avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Ma numesc Marcel si locuiesc impreuna cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Ma numesc Marcel si locuiesc impreuna cu sotia mea ...

Buna ziua!
Ma numesc Marcel si locuiesc impreuna cu sotia mea in localitatea Zauan. Acum doua luni am vrut sa ajut o persoana de sex masculin sa scape dintr-un mediu defavorizat cu persoane de etnie roma si l-am primit in spatiu, cu declaratie pe proprie raspundere. Actele pentru noul buletin sunt la evidenta populatiei si inca nu au iesit. Persoana pe care am primit-o in gazda a zis ca nu poate trai fara acel mediu si ca doreste sa plece inapoi. Am sunat la evidenta populatiei si mi s-a spus ca nu este posibila anularea buletinului decat printr-o hatarare judecatoreasca. Va rog sa ma sfatuiti ce cale trebuie sa urmez pentru a putea scoate din spatiu o persoana care a plecat pe care am primit-o conform legislatiei in vigoare.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2021
Marcel Tasadan, utilizator
Formulati o actiune in instanta prin care solicitati sa se constate nulitatea mentiunii din actul de identitate privind stabilirea domiciliului persoanei in cauza la adresa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutor! Cipri66 Cipri66 Buna ziua! Eu si parintii mei suntem chiriasi de aproximativ 15 ani, Nu avem niciun contract cu propietarii casei, acestia fiind de acord ca noi sa nu platim ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)