Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. As vrea sa stiu catre ce institutii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. As vrea sa stiu catre ce institutii abilitate ma ...

Buna seara. As vrea sa stiu catre ce institutii abilitate ma pot indrepta pentru a face o plangere unei entitati bancare. La ANPC am facut deja sesizare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 23 Aprilie 2021
Pentru ce motiv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati sabou sabou Buna ziua, am cumparat de la un magazin(doar cu buletinul)electrocasnice.Am platit ratele luna de luna ,dar nu in intervalul care ziceau ei ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Plata din cont bancar neautorizata colyro colyro Buna seara Ma aflu in ipostaza in care nu stiu cum sa reactionez. In urma cu putin timp am cumparat produse de la emag cu cardul si pe unele le am ... (vezi toată discuția)
Întrebare - problema cu o banca crstirina crstirina În 2007 în urma unui conract de credit cu o bancă am obtinut si un card de credit pe care l-am achitat si închis în 18 01. 2010 iar acum când am ... (vezi toată discuția)