avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Recent am castigat un proces doar ca a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Recent am castigat un proces doar ca a aparut urmatoarea ...

Buna ziua.
Recent am castigat un proces doar ca a aparut urmatoarea problema,
Uitandu-ma pe portal.just.ro la proces, am constatat ca la solutie este gresit numele petentilor. Mai exact, sunt inversate literele din nume, in conditiile in care la sectiunea 'Parti' numele apar scrise corect. Avocatul mi-a spus ca nu este o problema dar doresc o confirmare si de alte persoane.
Va multumesc pentru timpul acordat!
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
Utilizator4, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 23 Aprilie 2021
Așteptați comunicarea hotărârii. Și dacă aceasta va conține erori materiale, atunci veți putea solicita îndreptarea lor.
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
romascanu, moderator
Nu pare o problema grava ... important este ca in hotarare sa apara corect ... in caz contrar, trebuie depusa cerere de indreptare a erorilor materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare! IVOAR IVOAR In urma unei contestatii la PV de contraventie(depasire limita viteza),adresata instantei si a respingerii acesteia,am primit Comunicarea hotararei..dar la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgenta de un sfat aylla aylla Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat urgent, problema mea este urmatoarea, am primit decizia definitiva de custodia copilului meu, dar am obs ca mi sa gresit ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)