Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pentru castigul realizat din vânzarea de acțiuni se ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pentru castigul realizat din vânzarea de acțiuni se plătește CAS și CASS?

Bună ziua,

Pentru castigul realizat din vânzarea de acțiuni se plătește CAS și CASS?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:26, 23 Aprilie 2021
Pentru castigul realizat din vânzarea de acțiuni se plătește doar CASS si numai atunci cand castigul realizat rezultat din fisa de cont primita de broker pentru anul precedent, este peste plafonul a 12 salarii minime brute pe economie (in acest an 12 x 2300 lei lunar). Altfel nu.
Pentru castigul realizat din vânzarea de acțiuni se plătește doar CASS si numai atunci cand castigul realizat rezultat din fisa de cont primita de la broker pentru anul precedent, este peste plafonul a 12 salarii minime brute pe economie (in acest an 12 x 2300 lei lunar). Altfel nu.
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru venitul din dividende tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua ! O firma repartizeaza si plateste dividende in suma bruta de 20000 asociatului unic . Acesta nu este salariat . Trebuie sa plateasca CASS 10% la ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.doresc sa închiriez 2 apartamente cu 500 de euro ... silicaru silicaru Bună ziua.Doresc sa închiriez 2 apartamente cu 500 de euro (amândouă) lunar,problema cu care nu sunt lămurit este cea a CASS,cu impozitul am înțeles ... (vezi toată discuția)