avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,vin si eu cu o intrebare am de vanzare un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,vin si eu cu o intrebare am de vanzare un apartament ...

Buna ziua ,vin si eu cu o intrebare am de vanzare un apartament ,si cei care il cumpara prin credit ipotecar vor sa le trimit actele" nu in original" sa le vada brokerita sa le inainteze ptr a da drumul finalizarii imprumutului .E ok sa le dau fara a face un anteprecontract la notar ,.
Multumesc .
Este suficient daca le inmanati o copie dupa cadastru si extrasul de carte funciara. Nu este nevoie si de contractul de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opinie notariala Codrys Codrys Pentru a obtine un credit ipotecar avem nevoie de o opinie notariala in ceea ce priveste imobilul ce va fi achizitionat cu banii din imprumut. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)