avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Conform programului de vizita stabilit de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Conform programului de vizita stabilit de judecător, ...

Bună ziua. Conform programului de vizita stabilit de judecător, în vacanta de vara copiii trebuie sa stea o luna la tată, părinte nerezident. Întrebarea mea este: aceasta perioada trebuie sa fie cumulată, adică 30 de zile consecutive sau se poate împarți în 2 săptămâni cu 2 săptămâni? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: luizaradu , utilizator 20:17, 21 Mai 2021
comunicati-i atunci cand sunt copiii liberi. Nu are ce sa faca.
Mulțumesc frumos pentru informații!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelegere amiabila pt.custodie copil MihaelaP. MihaelaP. Am inceput discutile pe cale amiabila cu tatal fetitei mele de 3 ani si 3 luni in vederea stabilirii programului vizitare si vacante.Am lasat foarte mult de la ... (vezi toată discuția)
Trebuie platita pensia alimentara in luna in care copiii sunt la mine? DANCAPITAN65 DANCAPITAN65 In dispozitivul sentintei de divort scrie ca pensia se plateste lunar si ca am dreptul in vacanta de vara ca o luna copiii sa stea la mine. Trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor cristinahogye cristinahogye Ma confrunt cu urmatoarea problema: tatal fetitei mele refuza sa ma anunte din timp pentru cat timp intentioneaza sa tina fetita la el, avand in vedere ca are ... (vezi toată discuția)